Welkom op de website van ons YogaHuis Leek! Zie hieronder voor onze
WORKSHOPS (naar beneden scrollen)

 In YogaHuis Leek worden diverse yogastijlen aangeboden. Zie ons lesrooster. Alle extra activiteiten waarvan de datum bekend is, worden hieronder vermeld

Workshops in 2018:

Qi Gong & Klankschalenmeditatie:  Relaxte en rustgevende workshop waarin je een zeer helende rustgevende Chi Gong (Chinese yoga - meditatie in beweging) doet. QiGong wordt ook in Chinese ziekenhuizen als therapie toegepast met opmerkelijke resultaten!  Het is een eeuwenoude methode: het is een Chinese leer, waarbij je eenvoudige bewegingen uitvoert, die zijn gericht op de doorstroming van energie en de ontwikkeling van innerlijke kracht binnen je lichaam en geest.
De oefeningen zijn eenvoudig te leren en werken zeer effectief. Het maakt je stressbestendiger, stimuleert de hersenen en versterkt het het immuunsysteem. Op deze manier is het een methode die preventief of helend kan (let op: kan) werken bij ziekten. Na de QiGong lig je na met een klankschalen-meditatie/healingwaardoor je nog meer in staat bent ruimte te geven aan processen in jezelf.

Mocht je slecht ter been zijn dan kun je de QiGong zittend op een krukje doen.

Wanneer: 
Zondag 4 november       
Tijd: 9.30  -11.15 uur
Docent: Annet
Tarief: €15,-- p.p.

Workshop Yin 3.3: Schouder/Nek: verdieping in de Yin Yoga. Herhaling =  Herinnering. Beleef, Voel, Verwonder, Zonder verwachting. Dit gaat over jou! Yin 3.3 gaat verder dan alleen het rekken van het bindweefsel en tijdens deze workshop komen er houdingen voorbij gericht op nek/schouder.
Wanneer: 
Vrijdag 9 november
Tijd: 19.30 - 21.30
Docent: Anita
Tarief: 20,--

Workshop Energetic Yin:   (VOLGEBOEKT) Yin Yoga sessie met energetische hoofdbehandeling. Diverse drukpunten worden aangeraakt voor diepe ontspanning. 
Wanneer: 
Zaterdag 10 november
Tijd: 09:30-11:30 uur
Docent: Anita en Corinne
Tarief: 20,-- p.p.

Workshop Energetic Yin:   (VOLGEBOEKT) 
Yin Yoga sessie met energetische hoofdbehandeling. Diverse drukpunten worden aangeraakt voor diepe ontspanning. 
Wanneer: 
Zondag 11 november
Tijd: 09:30-11:30 uur
Docent: Anita en Corinne
Tarief: 20,-- p.p.

Workshop Yin 3.3: Onderrug/Heupen verdieping in de Yin Yoga. Herhaling =  Herinnering. Beleef, Voel, Verwonder, Zonder verwachting. Dit gaat over jou! Yin 3.3 gaat verder dan alleen het rekken van het bindweefsel en tijdens deze workshop komen er houdingen voorbij gericht op onderrug/heupen.
Wanneer:
Vrijdag 16 november
Tijd: 19.30-21.30
Docent: Anita
Tarief: 20,--

Workshop Hormoonyoga voor Vrouwen: in deze workshop werk je op je gezondheid dmv zachte yoga-oefeningen & meditaties speciaal voor vrouwen ontwikkeld, gericht op hormonale balans. Voor vrouwen van alle leeftijden om gezond in het leven te (blijven) staan. Een ochtend om tot rust te komen, je balans weer te vinden.
Zondag 18 november
Tijd: 9.30 - 11.30
Docent: Annet
Tarief: €20,- p.p.

Workshop Yoga & Numerologie: in de Kundalini yoga is je geboortedatum heel belangrijk. Het zegt iets over de weg die jij inslaat in je leven, over gemiste kansen, over kansen die je nog kunt benutten & over je gezondheid. We beginnen met een Kundalini yoga kriya (reeks van oefeningen werkend op het bewustzijn): deze unieke vorm van yoga houdt je geestelijk en lichamelijk jong, soepel van geest & lichaam. Kundalini energie kun je zien als jouw krachtcentrale: je hebt een oneindige voorraad van deze energie die je vitaal en fit laat zijn - je moet het alleen weten te gebruiken. 
Daarna gaan we zelf ons Zielsnummer, Karmanummer, je nummer van je Gave, Pad en Lotsbestemming berekenen. We eindigen met een meditatie hierop.
Vrijdag 23 november
Tijd: 19.00 -21.00 uur
Docent: Annet
Tarief: €20,- p.p.

Workshop Yin 3.3: Voeten/Enkels/Onderbenen verdieping in de Yin Yoga. Herhaling =  Herinnering. Beleef, Voel, Verwonder, Zonder verwachting. Dit gaat over jou! Yin 3.3 gaat verder dan alleen het rekken van het bindweefsel en tijdens deze workshop komen er houdingen voorbij gericht op voeten/enkels en onderbenen.
Wanneer: 
Vrijdag 30 november
Tijd: 19.30-21.30
Docent: Anita
Tarief: 20,--

Workshop Yoga & Gezonde Spijsvertering: d.m.v. een specifieke meditatie werkend op gezondheid van onze spijsvertering, kundalini yoga-oefeningen & algemene voedingsadviezen werken we aan de optimale gezondheid van onze darmen. Met bruikbare informatie die je ook thuis kunt toepassen en een mooie uitdaging om gezonder in het leven te staan. We gebruiken hierbij oefeningen uit de Kundalini Yoga: deze unieke vorm van yoga houdt je geestelijk en lichamelijk jong, soepel van geest & lichaam. Kundalini energie kun je zien als jouw krachtcentrale: je hebt een oneindige voorraad van deze energie die je vitaal en fit laat zijn - je moet het alleen weten te gebruiken.
Wanneer:
Zondag 2 december
Tijd: 9.30 -11.30 uur
Docent: Annet
Tarief: €20,-- p.p.

Workshop UITGEBREIDE Qi Gong & Klankschalenmeditatie:  Relaxte en rustgevende workshop waarin je twee zeer helende rustgevende Chi Gongs (Chinese yoga - meditatie in beweging) doet. De Chi Lel QiGong wordt ook in Chinese ziekenhuizen als therapie toegepast met opmerkelijke resultaten! Het is een eeuwenoude methode waarbij je eenvoudige bewegingen uitvoert, die zijn gericht op de doorstroming van energie en de ontwikkeling van innerlijke kracht binnen je lichaam en geest.
De oefeningen zijn eenvoudig te leren en werken zeer effectief. Het maakt je stressbestendiger, stimuleert de hersenen en versterkt het het immuunsysteem. Op deze manier is het een methode die preventief of helend kan (let op: kan) werken bij ziekten. Na de QiGong lig je na met een klankschalen-meditatie/healing waardoor je nog meer in staat bent ruimte te geven aan processen in jezelf.

Mocht je slecht ter been zijn dan kun je de QiGong zittend op een krukje doen.

Wanneer: 
Vrijdag 7 december   
Tijd: 19.00  -21.00 uur
Docent: Annet
Tarief: €20,-- p.p.

Workshop Flow Yoga met energetische behandeling / healing (maximaal 6 deelnemers): Yoga met zachte rustige bewegingen, gevolgd door energetische behandeling van het lichaam: kom bij jezelf in deze zachte yogasessie met een flow-reeks van oefeningen met toepassing van Klankschalen en energetische behandeling van de chakra's (energiecentra) en aura. Een traktatie voor jezelf.
Flow yoga is een zachte sierlijke vorm van yoga waarbij je zittend, liggend en staand bewegingen maakt. Daarna lig je na en ontvang je een klankschalen healing waarbij op de doorstroming in het lichaam wordt gewerkt en je je heerlijk ontspannen zult voelen. Gezondheidsbevorderend en stressreducerend.
Vrijdag 14 december           
Tijd: 19.00  - 21.00 uur
Docent: Annet
Tarief: €20,-- p.p.

Workshop Energetic Yin:  (VOLGEBOEKT) Yin Yoga sessie met energetische hoofdbehandeling. Diverse drukpunten worden aangeraakt voor diepe ontspanning. 
Wanneer: 
Zondag 16 december 
Tijd: 09:30-11:30 uur
Docent: Anita en Corinne
Tarief: 20,-- p.p.

Workshop Intenties voor 2019 mbv de Volle Maan: werkend op de Volle Maan van 22 december gebruiken we een meditatie uit de kundalini yoga om ons groeiproces te ondersteunen. Dmv Kundalini yoga oefeningen en meditatie kijk je terug op 2018 en wat het jou heeft gebracht en zet je je intentie (krachtiger dan alleen een voornemen) voor 2019. 
Kundalini Yoga: deze unieke vorm van yoga houdt je geestelijk en lichamelijk jong, soepel van geest & lichaam. Kundalini energie kun je zien als jouw krachtcentrale: je hebt een oneindige voorraad van deze energie die je vitaal en fit laat zijn - je moet het alleen weten te gebruiken.
Wanneer:
Vrijdag 21 december
Tijd: 19.00 -20.45 uur
Docent: Annet
Tarief: €15,- p.p.

----------------------------------------
In 2019 o.a. workshops (Kundalini) yoga & numerologie, Volle Maanmeditaties met Yoga Nidra, Yoga Nidra, Yin Aromatherapie, QiGong, Hormoonyoga, Flow Yoga & healing, Yin Yoga & Shiatsu, etc....

Aanmelden voor een van onze lessen of extra activiteiten kan via yogahuisleek@gmail.com of telefonisch:


 Annet Veenstra (06-51394650), praktijk: Natural Coaching voor Natuurgeneeskunde, healing & orthhomoleculaire therapie
- Mindfulness & Kundalini yoga, Poweryoga & Qi Gong
   lid KYN - beroepsvereniging voor Kundalini yogadocenten, lid NWP


Anita van der Velde (06-50716146), bedrijf: Sanahata,-Yin Ambiance - Aromatherapie, Yin Yoga, Aroma Yin Yoga, Pilates & Yin Yoga, Aerial Yin

Annet & Anita geven ook workshops & retraites op andere locaties in binnen- en buitenland: wilt u een door ons geregelde workshop/retraite? Neem dan contact met ons op.

YogaHuis Leek
De Schelp 10 
9351 NV  LEEK
(Voor ons YogaHuis Leek: afslag Auwemalaan richting sportcentrum Leek)

PRIVACY STATEMENT & ALGEMENE VOORWAARDEN: zijn geplaatst op de website van Natural Coaching en Sanahata, Yin Ambiance (www.naturalcoaching.nl & www.sanahata.nl)